Returning of the written off #23 Invited only - Page 94

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57.5k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Daltoni thumbnail
Evo i necega iz sutrasnje epizode...

Daltoni thumbnail

Smeki i dalje tvrdis kako nisam dosadna..🤣 Evo zaustavljam se..izvinite !!!

Rishbala Holi Scene

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Epizode vise ne komentarisem, cutacu i trpecu u sebi. 😆

Jedino sto cu da kazem da mi je gledajuci ovu seriju online,a sad na TV od vecerasnje epi definitivno bila prekretnica kad sam pocela da navijam da RK nadje drugu. I iz epizode u epizodu me je sve vise nervirala, kulminaciju je dostigla u jednoj epizodi koja tek sledi , pa cu videti vase razmisljanje o tome, ali za mene je tad Madhu definitivno dobila dijagnozu bolid.

Niti za jedan jedini njen potez ubuduce nisam mogla da nadjem razumevanje.
😒

Badi pa neces valjda 😕
Sad cu ja malo da se pravim pametna. Mislim ne mogu da gledam epizode i sad cu da komentarisem .
Ako sam dobro shvatila ovaj praznik ima neku simboliku posebnu kad su u pitanju bracni parovi, mislim to ko ce kome prvi naneti boju. I sad ne razumem najbolje sta se to desilo sa tom bojom koju je Sultan bacao na decaka a pogodio je nju.

Inace ni RK i ni Madu nisu sasvim cisti. On zato sto je kao budala , zarad neke besmislene osvete, oterao i povredio zenu koju voli.

Ona mi opet nije normalna zato sto je usla u te nedefinisane odnose sa Sultanom. Uopste ne mogu da skapiram kakav je njen motiv u svemu tome. Sta trazi sa njim?

I sad taj "nesrecni slucaj" da ona umesto da oboji RK trci Sultanu i boji njega da ga zastiti od progonitelja... Sad me interesuje da li ce posle ovoga stvari da se preokrenu. Da li ce RK odustati od nje pa ce ona sada poceti da juri njega.

Daltoni thumbnail
Dry, nesto malo za tebe kada se vratis iz kafane ...
PS Ne vidis duplo..takva je slika..😉

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, muvala se sa Sultanom..ti ne bi ? Ako i odgovoris sa NE, ja ti tvrdim da 99 % zena u takvoj situaciji i te kako bi...Rekosmo vec da je Madu obicna devojka od krvi i mesa, zato i volim njen lik..i nema sad dvostrukih arsina..Anandi ti je bila previse nerealna i savrsena..a Madu..hajde gukni golube..🤣

Pa ako ti dam svoj ali zaista iskren odgovor ti bi rekla da se foliram. Ali nadovezacu se na tvoju i Dryinu pretpostavljam salu, da je svejedno sta radi ako on to radi. Meni nije, ako iz coveka izbija njegova unutrasnja ruznoca, umnogome zasenjuje onu spoljasnju.Tako mislim privatno, tako mislim u virtuelnom svetu, tako mislim i kad gledam neki film, dramu, nebitno. Ali ne radi se ovde samo o Sultanu, mada moras priznati i za nase drustvo ono igranje mlade zene oko do tada takoreci potpuno nepoznatog muskarca,njegovog donjeg dela tela u pokusaju da dohvati dete malo je slobodnije, a kamoli za njihovo drustvo. Ali nije poenta vise u Sultanu, nego samo u njoj i njenim postupcima. Kad dodje do tog dela , reci cu svoje zasto, sad necu da kvarim gledanje nasim drugaricama, da otkrivam detalje. 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Glasanje za Lice godine..nisu nominovani niti Sid, niti bilo ko iz BV.. Treci je nas RK, a Madu druga u svojoj kategoriji..

Nisu nominovani?! 😲

🤣

Zelim srecu RK i Madu 😃 Predpostavljam da mi ne mozemo glasati.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi pa neces valjda 😕
Sad cu ja malo da se pravim pametna. Mislim ne mogu da gledam epizode i sad cu da komentarisem .
Ako sam dobro shvatila ovaj praznik ima neku simboliku posebnu kad su u pitanju bracni parovi, mislim to ko ce kome prvi naneti boju. I sad ne razumem najbolje sta se to desilo sa tom bojom koju je Sultan bacao na decaka a pogodio je nju.

Inace ni RK i ni Madu nisu sasvim cisti. On zato sto je kao budala , zarad neke besmislene osvete, oterao i povredio zenu koju voli.

Ona mi opet nije normalna zato sto je usla u te nedefinisane odnose sa Sultanom. Uopste ne mogu da skapiram kakav je njen motiv u svemu tome. Sta trazi sa njim?

I sad taj "nesrecni slucaj" da ona umesto da oboji RK trci Sultanu i boji njega da ga zastiti od progonitelja... Sad me interesuje da li ce posle ovoga stvari da se preokrenu. Da li ce RK odustati od nje pa ce ona sada poceti da juri njega.

RK da odustane..nikad..😎a videces i koja je on p.. u sledecoj epizodi..da ti ne otkrivam, strpi se do sutra..🤬
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Mozemo..ja sam glasala..kliknes na ovaj plavi link gore u maminom postu, pa kliknes na bilo ciju sliku i dole ispod teksta imas gde se glasa, a onda se vidi i kako su kotirani..Zene su na 4. ili 5. strani prvog teksta..

Edited by Daltoni - 11 years ago

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Idem ja sta raditi...😉