Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
BILLI IN BASKET 2.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Sushant’s sister has lost her mind completely!
SRK Film Festival SRK Mania
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
What if............Arjun
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏

Epizode vise ne komentarisem, cutacu i trpecu u sebi. 😆
Jedino sto cu da kazem da mi je gledajuci ovu seriju online,a sad na TV od vecerasnje epi definitivno bila prekretnica kad sam pocela da navijam da RK nadje drugu. I iz epizode u epizodu me je sve vise nervirala, kulminaciju je dostigla u jednoj epizodi koja tek sledi , pa cu videti vase razmisljanje o tome, ali za mene je tad Madhu definitivno dobila dijagnozu bolid.
Niti za jedan jedini njen potez ubuduce nisam mogla da nadjem razumevanje. 😒

Da, muvala se sa Sultanom..ti ne bi ? Ako i odgovoris sa NE, ja ti tvrdim da 99 % zena u takvoj situaciji i te kako bi...Rekosmo vec da je Madu obicna devojka od krvi i mesa, zato i volim njen lik..i nema sad dvostrukih arsina..Anandi ti je bila previse nerealna i savrsena..a Madu..hajde gukni golube..🤣
Glasanje za Lice godine..nisu nominovani niti Sid, niti bilo ko iz BV.. Treci je nas RK, a Madu druga u svojoj kategoriji..
Badi pa neces valjda 😕
Sad cu ja malo da se pravim pametna. Mislim ne mogu da gledam epizode i sad cu da komentarisem .
Ako sam dobro shvatila ovaj praznik ima neku simboliku posebnu kad su u pitanju bracni parovi, mislim to ko ce kome prvi naneti boju. I sad ne razumem najbolje sta se to desilo sa tom bojom koju je Sultan bacao na decaka a pogodio je nju.
Inace ni RK i ni Madu nisu sasvim cisti. On zato sto je kao budala , zarad neke besmislene osvete, oterao i povredio zenu koju voli.
Ona mi opet nije normalna zato sto je usla u te nedefinisane odnose sa Sultanom. Uopste ne mogu da skapiram kakav je njen motiv u svemu tome. Sta trazi sa njim?
I sad taj "nesrecni slucaj" da ona umesto da oboji RK trci Sultanu i boji njega da ga zastiti od progonitelja... Sad me interesuje da li ce posle ovoga stvari da se preokrenu. Da li ce RK odustati od nje pa ce ona sada poceti da juri njega.
Mozemo..ja sam glasala..kliknes na ovaj plavi link gore u maminom postu, pa kliknes na bilo ciju sliku i dole ispod teksta imas gde se glasa, a onda se vidi i kako su kotirani..Zene su na 4. ili 5. strani prvog teksta..