Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Anu maid is back 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Sushant’s sister has lost her mind completely!
SRK Film Festival SRK Mania
Which November release excites you the most?
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
♕ Go Go Page Rangers🏆┇Nov BTRC 2K25 ♕
What if............Arjun
| BOOKCHESTER UNITED ⚽️ 📖 | Nov’ 25 BTRC | 🍂🍁
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
BILLI IN BASKET 2.11
Kad se samo setim Ova je jedna od tih predivnih scena.I sta rece ona TR posebno joj je drago sto je bas ona rekla"volim te". Pa oni su u ovakvim scenama izjavljivali ljubav pogledima i dodirima. Sta znace njene reci? Nista.
Ala pale vatrogasci 🤣🤣 ma nijednom jos nisuomanuli
BTW tamo sto se zalis da te Biki i ja prozivamo za doticnog, Biki nije, samo sam te ja prozivala 🤣
Ali kad si rekla da je to za tebi jednu veoma dragu osobu, mogu ti samo reci da ta osoba ima veoma istancan ukus, zna sta valja 😆
Badi a da mi stavimo ovde kojeg "vatrogasca"? To je vise puta "upalilo" 😆 Dal ima senzore za njih.😃
..ih kako me prizovete za cas, neverovatno..ko ce sada mene da gasi..jos ako Bikica postavi caps sa DeNirom koji sam trazila,ode mast u propast a Smeki ce imati radnu subotu jer ce morati da cisti..🤣Kako kome 😃 (mislim na alkohol,da se razumemo)
E zaboravila sam da vam kazem 30-og novembra je rodjendan Shashanku, pozivnica je otvorena . Ja se moram pojaviti, od sada ne propustam nijednu zabavu 😆 Evo pozivnice ako cetei vi 😉
Pa recimo... gde ima dima tu ima i vatre a gde ima vatre ... zna se sta sledi 🤣
Ne znam sta mu je stvarno sve ovo trebalo...sada vise nije toliko omiljen kao na pocetku..ne znam kako misli da gradi karijeru,godine idu..kako se ova oduzila , mozda ce u sledecoj seriji da glumi necijeg strica ili oca nekog mladica, vidite kako je Sumitra prosla..😆