Originally posted by: dadisabih
😲kao da su vas vanzemaljci odveli😲nikog nema😲
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Kajalmaya - sp's new thriller show
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
HEALING SHUROO 18.9
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Official Trailer - Homebound - Ishaan Janhvi
Deepika Removed From Kalki 2
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
😲kao da su vas vanzemaljci odveli😲nikog nema😲
Umiri mi dusu,
nanovo mi govori
da bicu kraj tebe!
A ja cu,za uzvrat,
dati ono sto imam,
dati sve svoje,dati ti sebe...
iako sve pripada tebi odavno vec...❤️❤️
Dadi ja opasno padam na tvoje stihove 👏 ekstra u dusu diraju👏👏👏
Originally posted by: Serviana
Znam ja da ja nisam kriva za to sto joj se desilo. Ono sto je meni krivo je sto dan pre nego sto joj se to desilo ja nisam s njom razgovarala. A ona je ko za inat lajkovala sve moje postove. Obicno ne lajkuje sve. Ovo je bilo kao ajde ne ljuti se.A sad bi dala sve na svetu da pricam s njom.Hocu da bude dobro i da se vrati!!!!
Sutra na tv pinku
dupla epizoda male neveste👏Pa posto nam na netu hvali romantike😳 gledacemo sutra,tu je onaj put kod ministra i nosenje na kisi,a posle vec pocinje svinja da smara😡
Originally posted by: Serviana
Znam ja da ja nisam kriva za to sto joj se desilo. Ono sto je meni krivo je sto dan pre nego sto joj se to desilo ja nisam s njom razgovarala. A ona je ko za inat lajkovala sve moje postove. Obicno ne lajkuje sve. Ovo je bilo kao ajde ne ljuti se.A sad bi dala sve na svetu da pricam s njom.Hocu da bude dobro i da se vrati!!!!
Po mojoj ocjeni,subjektivno normalno, to su mi do sada najljepse scene u seriji👍🏼 Romantika u redu,ali mi je ostalo tako upecatljivo u sjecanju ono njeno snalazenje u onoj siromasnoj stracari,pa pronalazenje fenjera Sh se toga ne bi sjetio,ipak je on gradsko dijete iz bogataske kuce.😊pa je djelovao onako bespomocno, ali staje ispred An da je zastiti.
Nisu moji.Volim da ih citam a usput slusam muziku,nasu domacu zabavnu,kad nadjem vremena, jer mi je ovaj forum postao preokupacija😆😆😆 pa serija😆Ovi oko mene postali zabrinuti za moje zdravlje😆 a ja nista ne govorim😆A njihovo pitanje bi bilo:A godine❓E zato ste za sada moja tajna😉