EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

😲kao da su vas vanzemaljci odveli😲nikog nema😲

Ja sam tu dezuram😆 mene vanzemaljici nece😆 ja sam njihov drug🤣
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Umiri mi dusu,
nanovo mi govori
da bicu kraj tebe!
A ja cu,za uzvrat,
dati ono sto imam,
dati sve svoje,dati ti sebe...
iako sve pripada tebi odavno vec...

❤️❤️

Dadi ja opasno padam na tvoje stihove 👏 ekstra u dusu diraju👏👏👏

Nisu moji.Volim da ih citam a usput slusam muziku,nasu domacu zabavnu,kad nadjem vremena, jer mi je ovaj forum postao preokupacija😆😆😆 pa serija😆Ovi oko mene postali zabrinuti za moje zdravlje😆 a ja nista ne govorim😆A njihovo pitanje bi bilo:A godine❓E zato ste za sada moja tajna😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Evo mene......imala goste...moram pozuriti...uskoro sudjenje...
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Znam ja da ja nisam kriva za to sto joj se desilo. Ono sto je meni krivo je sto dan pre nego sto joj se to desilo ja nisam s njom razgovarala. A ona je ko za inat lajkovala sve moje postove. Obicno ne lajkuje sve. Ovo je bilo kao ajde ne ljuti se.
A sad bi dala sve na svetu da pricam s njom.
Hocu da bude dobro i da se vrati!!!!

Mogu da zamislim kako ti je... Ali ja sam uverena da ces uskoro dobiti dobre vesti o njoj. Ona je prava srecnica, a sasvim sigurno i izuzetna osoba, cim ima toliko pravih prijatelja koji se brinu za nju i mole se svakodnevno za njeno dobrostanje. Sigurna sam da te molitve nece ostati neuslisene! ❤️
dadisabih thumbnail

Originally posted by: shmeker

Sutra na tv pinku

dupla epizoda male neveste👏
Pa posto nam na netu hvali romantike😳 gledacemo sutra,tu je onaj put kod ministra i nosenje na kisi,
a posle vec pocinje svinja da smara😡

Po mojoj ocjeni,subjektivno normalno, to su mi do sada najljepse scene u seriji👍🏼 Romantika u redu,ali mi je ostalo tako upecatljivo u sjecanju ono njeno snalazenje u onoj siromasnoj stracari,pa pronalazenje fenjera Sh se toga ne bi sjetio,ipak je on gradsko dijete iz bogataske kuce.😊pa je djelovao onako bespomocno, ali staje ispred An da je zastiti.
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Znam ja da ja nisam kriva za to sto joj se desilo. Ono sto je meni krivo je sto dan pre nego sto joj se to desilo ja nisam s njom razgovarala. A ona je ko za inat lajkovala sve moje postove. Obicno ne lajkuje sve. Ovo je bilo kao ajde ne ljuti se.
A sad bi dala sve na svetu da pricam s njom.
Hocu da bude dobro i da se vrati!!!!

Jasna, prijateljski savet. Nemoj se toliko kidati 😔. Znam da nismo stene, ali kad prezivis neku ogromnu licnu tragediju shvatis da hiljadu pitanja zasto, kako, zbog cega... zaista ne pomazu, uvode nas u zacarani krug. Govorim iz licnog iskustva (ne virtuelnog)... nazalost 😔

Ja sam skoro deceniju na forumima, kojekakvim. Na jednom sam 6 godina. Te ljude volim i deo su mog zivota, sa mnogima sam se licno upoznala. Sledeci vikend cekam virtuelnu prijteljicu sa Gran Kanarie, prolazice kroz Cirih, pa da provedemo jedan dan zajedno. Zaista te razumem, bolje da ne pricam kroz kakve sam ja stresove prolazila, uzas... sad mi je i smesno dosta toga. Ovakva tragedija pogodi, pogodi nas kad procitamo u novinama, a kamoli kad nekoga znas... ali molim te nemoj se nervirati zbog onog sto si rekla, nista ti nece doneti, samo sebe unistavas... veliki zagrljaj od mene 🤗
alisa112 thumbnail
Evo stigoh i ja... Opravdano odsutna...
Danas je Sveti Sava... Bila na proslavi...

Idem da vidim sta sam propustila...

Mislili ste na ove scene... Eh!

smeker thumbnail

Po mojoj ocjeni,subjektivno normalno, to su mi do sada najljepse scene u seriji👍🏼 Romantika u redu,ali mi je ostalo tako upecatljivo u sjecanju ono njeno snalazenje u onoj siromasnoj stracari,pa pronalazenje fenjera Sh se toga ne bi sjetio,ipak je on gradsko dijete iz bogataske kuce.😊pa je djelovao onako bespomocno, ali staje ispred An da je zastiti.

Te scene su i meni ostale u secanju nista posle toga nije bilo tako ,lepo ako izuzmem ovu epizodu s dugmetom🤣(koju ja neprestano gledam cim me CV razocara)😆😉
smeker thumbnail

Nisu moji.Volim da ih citam a usput slusam muziku,nasu domacu zabavnu,kad nadjem vremena, jer mi je ovaj forum postao preokupacija😆😆😆 pa serija😆Ovi oko mene postali zabrinuti za moje zdravlje😆 a ja nista ne govorim😆A njihovo pitanje bi bilo:A godine❓E zato ste za sada moja tajna😉

Nema veze ja ih dozivljavam kao tvoje😉
dadisabih thumbnail

Sad je jasno sto je Sh onako plesaoNije je ispustao iz ruku